Atatürk Ortaokulu

WEB https://vizeataturkortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Atatürk Caddesi No52, Devlet Mahallesi, 39400 Vize/Kırklareli, Türkiye
VİZYON : Verimliliği yüksek,karar alma süreci hızlı,daha az kaynakla daha fazla ve kaliteli hizmet üreten,sürekli gelişmeyi hedefleyen,daha iyi olma anlayış ve gayreti içinde olan,güvenilir ve tutarlı,lider ve yol gösteren,sorunu oluşturan nedenleri uzlaşarak çözebilen,lider anlayışlı,cezalandırıcı değil,önleyici ve yol gösteren,öğrenciye odaklı,bir kurum olarak topluma hizmet vermektir.
MİSYON : Paydaşlarla beraber kaliteye doğru yol almak.
BAŞARILAR : 2018-2019 YILDIZ ERKEKLER FUTBOL İLÇE-İL BİRİNCİSİ, BÖLGE İKİNCİSİ; 2018-2019 YILDIZ KIZLAR FUTBOL İLÇE-İL BİRİNCİSİ, BÖLGE İKİNCİSİ, 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ETKİNLİĞİ VOLEYBOL BİRİNCİSİ. 2019 LGS, 2 FEN LİSESİ, 4 NİTELİKLİ ANADOLU LİSESİ, 5 SOSYAL BİLİMLER LİSESİ, 1 NİTELİKLİ MESLEK LİSESİ, 32 ANADOLU LİSESİ,...

Öğretim Şekli :Tam gün-tekli eğitim
Saatler : 08.40-15.30
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : İstanbul´dan çeşitli seyahat şirketleri ile Çerkezköy-Saray-Vize güzergahını takip ederek Vize´ye gelinebilir.Kırklareli ve Lüleburgaz´dan her gün düzenli seferler vardır.Ayrıca İzmir ve Denizli´den de aynı seyahat şirketleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : 12.300 Nüfuslu küçük bir ilçe olan Vize,tarihi öneme sahip bir şehirdir.Eski dönemlerde Traklara beşkentlik yapan Vize´de birçok tarihi eser bulunmaktadır.Türkiye´de sakin şehir belgesi alan Vize,bir tarafı Yıldız Dağlarına,bir tarafı ovaya uzanan bir coğrafi yapıya sahiptir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 59 km uzaklıkta.İstanbul´a 140 km uzaklıkta.Okulumuz İlçe merkezinde yer almaktadır.Lüleburgaz´a 54 km. uzaklığı vardır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Futbol-Voleybol